ADVOKATSKA KANCELARIJA NIŠ

O NAMA

Advokatska kancelarija Šmalcelj osnovana je 2016. godine u Nišu od strane advokata Milice Šmalcelj iz Niša, i od tada neprekidno pruža stručne pravne usluge klijentima. Sa bogatim iskustvom i posvećenošću pravdi, stvoren je čvrst temelj za pružanje visokokvalitetnih pravnih rešenja. Godine 2021. godine kancelariji se priključuje i advokat Aljoša Šmalcelj iz Niša.

MISIJA

Naša misija je da pružamo pravnu zaštitu i podršku našim klijentima u skladu sa zakonskim i podzakonskim aktima Republike Srbije. Naš pristup zasniva se na temeljnom razumevanju zakonske regulative, sudske prakse iz oblasti naše specijalnosti, a sve kako bismo obezbedili najbolje moguće zastupanje za naše klijente. Radimo na ekonomičan i efikasan način, uz poštovanje dobrih poslovnih praksi.

Poštujući ljudska prava imamo za cilj osigurati da se svi pravni postupci, saveti i aktivnosti advokata sprovode u skladu sa osnovnim principima ljudskih prava, te da u radu institucije pred kojima zastupamo klijente poštuju osnovna načela ljudskih prava. To uključuje poštovanje, zaštitu i promociju ljudskih prava u svim aspektima rada kancelarije. Konkretno, misija u vezi ljudskih prava obuhvata sledeće aspekte: zaštitu ljudskih prava, etički pristup, promocija jednakosti.
Advokat Milica Šmalcelj
Advokat Aljoša R. Šmalcelj

NAŠA VIZIJA

Naša vizija jeste da budemo advokatska kancelarija koju klijenti prepoznaju po profesionalnosti, pouzdanosti i odgovornosti. Verujemo da svaki slučaj zaslužuje poseban pristup i posvećenost, bez obzira na njegovu kompleksnost.
„Naš cilj je da pružimo pravnu zaštitu, podršku i savete koji su prilagođeni specifičnim potrebama svakog klijenta. Nezavisno od prirode vašeg slučaja, možete se osloniti na nas za profesionalno vođenje i zaštitu vaših prava tokom pravnih postupaka“
© 2024 - Advokatska kancelarija Šmalcelj Niš
Web dizajn - WebDiz Studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram